28 augusti 2008

Stor handlar

I adg har Hugo, Arvid och jag varit inne på ICA och stor handlat. DEt är så skönt att han middagar hemma i frysen. Så slönt att slippa tänka på att man ska gå till affären och köpa middag, det är bara att ta upp något som man vill ha i från frysen.

I morron blir det nog en sväng på stan igen. MEn då ska det inköpas nya skor till lilleman...

Virus

Japp, vi fick något jävla skit virus på datorn. Vårt antivirus program hittade 3 olika virus.
MEn jag har suttit hela förmiddagen och pillat och fixat med datorn. Så nu är det bort taget och allt är och ser ut som det ska. Skönt, man blir lite mått nervös när det inte fungerar som det ska med datorn. Det är ju en del av mig liv, hahahah

27 augusti 2008

Går i en dimma

Snacka om att Jag och Arvid går i en dimma just nu. Lill grabben sover rätt dåligt nu om nättrena..i natt vaknade han 4 gårnger..Han håller på att få sin 5 tand..så jag tror att det är det..det som är rätt jobbigt är att de är inte äns bra att ligga inne hos mamma och pappa i deras säng. Så det blir ju att man får springa upp till honom hela tiden..
Jag känner mig verkligen rätt risig..

25 augusti 2008

Kul jul

Denna månad kom vist alla tråkiga utgifter. Snacka om att det har hoppat sig för oss denna månad. Typ lagar bilen för en siso där 4000/5000 tusen..kul..en Bensin räkning efter sommarens turer på 4500..jag trodde att jag skulle svimma när jag öppnade bensin räkningen. I vanligt fall ligger den på 1500..jag höll på att DÖD!!!!
men men vi ska nog klara detta oxå..det så alltid att leva snålt..om man bara vill..
Eller så går det att göra som Jenna och James, " sälja av sina möbler för att ha råd att bo" hehehe...

22 augusti 2008

Irriterad

Nu har jag legat och vilat mig lite och Hugge sover i godan ro, Och jag tänkte att nu ska jag gå och ta en dursch och fixa till mig, så kan vi åka in till stan sedan. Ställer mig i durschen..och va fasiken, DET FINNS INGET VARMT VATTEN!!!!
Måtligt irriterad jag bli då!!!

20 augusti 2008

lite......

I dag är jag lite bättre, det är positivt. Det är skönt att det redan har vänt åt rätt håll. I dag började vi vår morgon kl 6.30. Tog på grabben och gick en promenad runt Ljunghäll ca 30 min. Skönt. Sedan hem och göra gröt frulle till grabben och mig. Efter det kom Martina på kaffe. Framåt halv 12 så gick vi och hämtade hennes dotter på dagis. Så åt vi lunch här, pizza, "syndigt".
Nu är Arvid på fotbolls tränning och Hugo leker vid sina saker, det sista rycket för i dag. typ!!!

19 augusti 2008

FAN

Jag känner mig som den på bilden!!!
JaG sÄgEr BaRa FAN, nU hAr JaG åKt På AtT vArA sJuk.

18 augusti 2008

Styrt upp saker..

I dag gick jag ett ärende på banken. Jag skulle fixa så ett av våra konton blev ett sparnade konto. som man bara får ta ut i från 4 gången räntefritt. Men så strulade tanten till det lite och råkade ta bort en autigiro betalning på detta konto, i stället för att hon skulle flyttat det över till ett annat. Så det var lite ringa och fixa innan hon rättade till det. Typist när man får finngrarna ur och göra en sådan sak, så strular det till sig.
Sedan har jag ringt och kollat telia digital tv, när i från vi får det, jag har ju liksom ingen lust att betala dubbel, både telia och boxer, men telia hade i glömt att skriva från och med datum, så hade jag inte ringt och kollat upp detta i dag så hade vi betalat dubbelt. lite tur då!!!!!
Så har jag beställt tid för bilen på verkstaden, behöver fixa blinkernglasen fram, och så är det ett miss ljud från vänster fram..satans bil, det är så tråkigt att läggar pengarna på bilen, men ett måste i bland.
Så jag känner att jag har tagit tag i lite aker i dag SKÖNT!!!

Flyter..

Denna natt och morgon har varit helt underbar. Natten som var så, somnade Hugo kl 19.00 och sov till 5.00, åt lite välling somnade om till 07.45. Snacka om sov morron,
Tack Mammas älskling. Det var verkligen något jag behövde....
Sedan gick vi upp och tog på oss ytterkläderna och jag packade ner grabben i vagen och gick ut på en rask promenad på 45 minuter. Lite lagom sådär innen Frulle. Satte oss vid frukostbordet, mycket nöjd över mig själv. Till frulle blev det kokt gröt..bra med en stadig frukost efter en rask prommis.
Man kan verkligen säga att denna natt coh morgon FLYTER!!!





17 augusti 2008

fixat nytt

I dag kännde jag för att göra lite nytt och fint här inne på bloggen. Måste säga att jag är mycket nöjd. Nu får det vara så här ett tag, så får vi ses om jag fortsätter att vara nöjd med det.
I dag har min lilla familj, varit och hälsat på min kusse i deras nya hus. Å gud så fint det var och kommer att bli. Så himla duktiga. Köket var verkligen super fint, - bra valt Turre!!
Där är jag är jag het övertygad om att ni kommer och trivs så bra, önskar er LYCKA TILL med det nya!!

Hugo somnade för en kvart sedan, så skönt, denna tid så här på kväll är guld värld..så skönt att sitta och mysa med Arvid och bara vara!!

Middag

I kväll, är mamma och min sykon här. Mamma här här och stå i köket och lagar till en god middag, medans syster Elin, underhåller och syselsätter Hugge. Hur skönt som helst. Jag kröp undan och satte mig här, kännde vist att jag behövde det. Dessa dagar när han har varit sjuk har varit hur intensiva som helst. Det har tagit musten ur mig. Men så är det ju, - Det är ju bara MAMMA som gäller när man är sjuk, i alla fall i Hugos fall.
Just nu spelar Arvid fotbolls match. I detta skit väder. Undra hur det går?
Jag säger bara det, fy fasiken vilket skit väder det är..önskar det skulle bli uppehåll, jag tycker inte om när det bara öser ner regn hela dagen!!

Helgen som varit

I fredags så grillade, Arvid, Jag och Kalle. Så trevligt så.
Sedan på Lördagen så åke vi in till stan och kollade lite kläder, Hugge fick två pyamaser och två byxor. Det är som vanligt man köper massa till grabben, men inte något alls till sig själv.
På kvällen sedan hade jag och arvid en lite Kräftskiva för oss själv. kollade film och mumsade på kräfta, Vilken LYX!!
I dag sedan ska vi till min kusse, och kolla in deras nya hus, det ska bli hur spännande som helst.
Nu börjar det bli dax för frulle här hemma, så det är nog bäst jag går och fixar till en riktig stor söndags frulle....

13 augusti 2008

Hemma

I dag blir det en väldigt lugn hemma dag. Emilie och Albin skulle ha kommit på fika i dag. MEn det kommer inte tvyärr..Emilie hade blivit lite sjuk. Tvyärr tycks det alltid vara något som kommer i mellan när hon och jag ska ses. Antingen är det Maximal otur eller så, - vet jag inte!!
Men i alla fall, så bestämde jag mig för att ha en trevlig hemma dag. I och med att Hugge har varit lite vaken i natt, så känner jag att jag ska gå och vila lite sedan, när han sover sin förmiddags lur.

Så är det någon som är sugen på kaffe. så är det bara att höra av dig, bryggaren står på!!!

11 augusti 2008

Grattis

Stort Grattis till Lillkillen Gabriel.
Lite sent, att Gratta, men bättre sent än aldrig!!
Hoppas ni mår bra!!!



Datum: 2008-07-17

Tid: 06:26

Sjukhus: Västervik

Mamma: Anna Nilsson

Pappa: Niklas Blomqvist

Kön: Pojke

Längd: 52 cm

Vikt: 4390 gram

Bostadsort: Vimmerby
Äntligen är vår efterlängtade Gabriel här! VILKEN LYCKA!

Öland

Vi har varit på Öland oxå. Mellan tisdag och torsdag.
Vist kul att komma hem ifrån lite. Men fy va vi längtade hem. Vädret var hur dåligt som helst, typ regn hela tiden. Hugo sov jätte dåligt. Nej ingen höjdare.
När vi åkte dit så kom jag på att vi glömt Matstol till Hugo. Så vi stannade på alla loppisar vi såg, men hittade ingen. På de sista ställdet, var det en såhär pryl affär. Så vi köpte en grön gunga och lite spännband. Så åkte mamma hem och lekte MACgaver eller hur han stavar. Men men det blev super bra..dagarna gick och vi försökte för driva tiden. men det var inte lätt, så när det regnade på torsdags så packade vi bilen och åkte hem.
Tvyärr så blev det inget mys på öland, men familjen Florin/Mattson..detta förbaskade vädret..men men, vi hoppas på bättre väder nästa år, så vi kan umgås där nere då!!

Källviken

I går söndag. Så tillbringade vi den i Källviken. Vi var och hälsade på min Mormor och hennes gubbe. jättre trevligt, tvyärr så var ju inte vädret så bra.
Vi tog en sväng ut i viken med båten. Vi fiskade en stund, men efter ett tag var jag så trött på att sitta i båten och så blöt och frös. Så de körde in mig till land.
Sedan åkte de ut själva, och då får de fisk. Tre jätte fina gäddor. Så himla kul, Det var Arvids första gädda med sitt nya kastspö.
Så det blev till att åka hem och äta gädda och kokt potatis..hur gott du vill!!!



Bilder

LITER BILDER PÅ MIN STJÄRNA!





Ut gång

I fredags blev det ut gång gör Arvids och min det. Först var det förfest hos Pernilla ochn Anders. Inflyttnings fest i derars nya hus. Mycket trevligt. Dock inte så många vi kändes. Men kul i alla fall. Kvällden destog av att dricka öl. Jag brukar inte tycka om det, men man tar var man har!!!Som det heter!!
De gick ner utan problem och ju mera klockan gick destå mer ful blev Emelie..
Sedan bestämde vi oss för att åka till Harrys. Det stort misslyckande. Viste det var ju folk och så men inte alls några man kännde igen..
Men nu har vi provat det och det var inte så kul. Jag tycker bättre om hemma festerna.
Hugo han sov här hemma i godan ro. Vi gick till festen efter att han somnat för natten och så var Moster Elin kvar här. Det gick super bra.
Som tur var hade Mamma lovat att vara med Hugge på Lördagen sådean så vi fick vara bakfulla ifred!!

09 augusti 2008

Grattis

Stort Grattis till er tös Elly..
Önskar Alvin/Myrén




Datum: 2008-08-07
Tid: 06:08
Sjukhus: Västervik
Mamma: Sandra Gustafsson
Pappa: Marcus Andersson
Kön: Flicka
Längd: 49 cm
Vikt: 3000 gram
Syskon: Moa

04 augusti 2008

Ydrefors

I dag har vi varit i Ydrefors och ätit Räkmacka. Smarrigt!!
Med oss dit var även Farmor Milou och Kusin Teo. Han är nere nu ett par veckor och hälsar på. Det är kul att träffa honom oxå. Det går lite långt i mellan varven...Men det blir ju så efter som att avståndet är så längt som det är.
Det var i alla fall mycket trevligt i dag.

Så nu i kväll ska vi spela tv spel med Kalle och grisa på något gott.


Kusin Teo Hugo och farmor Milou
Hugo

01 augusti 2008

Trädgården

I dag har vi fixat lite här hemma på trädgården. Det har tagit oss hela dagen med ett stort buskars. Men nu så är det borta och i stället ett super fint land...
Hugge har typ sovit hela dagen. Han sov hos sin mormor i natt, och han hade vist inte sovit så bra. Typ vaknade en gång i timmen. Så han har tagit igen sig lite i dag!!
Johan var förbi här på en kopp fika i förmiddags, trevligt för grabbarna, nu när de har jour!!


"Snygge" jag ute mitt nya land som jag håller på att fixa fram här!!