26 januari 2010

öppna föskolan

I dag på förmiddagen drar jag och barnen på öppna..som vi har längtat och pratat om att få åka till barnen och sunga..Huge älskar att åka dit..veckans höjd pungt..
Sedan lite kaffe på det och vuxens prat är ju aldrig fel...
Tacka vet jag frödingen!

23 januari 2010

linköping

I går var vi på ikano, meya, JAg och johanna. Kollade in slut rean och det blev två st skortor för 50 kr stycket.
Sedan blev det ikea och inköp av lampor.
Sedan bestämdes det för att umgås hela kvällen i hopp med familjen pamgård. Så taco och lets dance..inte fel det ni!!

21 januari 2010

Bjudning

Då var prinsen arvid och prinsessan emelie bjuden på bal. I mars är vi bjudana på bal. då är temat bal och alla ska vara prinsar och prinsessor. Och kvällen till ära ska de ut se balens drottning och kung.
Få se vad jag hittar på för klänning denna går. Min systers fina bal klänning hade jag ju på svärfars bröllop så den blir det nog inte tyckar. Jag ska kolla runt lite om det är någon god vän som kan tänka sig att låna ut sin bal klänning..jag vill vara en fin prinsessa för en kväll..:))

20 januari 2010

piggar

Nu är jag piggar..men inte helt frisk, jag har ingen feber men jag får gå på toa en hel del...
JAg ska ha fika här på Söndag, så jag hoppas att vi är friska till det annas får vi ställa in..det vill man ju inte:)
Som sakt på Söndag då blir man gammal, hela 26 år:)) De ni!!

Nu på förmiddagen har vi varit ute och lekt i snön, så himla skönt med frisk luft, fick inget i går. A och H är hos farmor på lunch och lillan sover..och jag ska snart göra mig lite lunch oxå!!

19 januari 2010

sjuk

JAG VILL INTE VARA SJUK; MAGSJUKA!!

18 januari 2010

GRATTIS Jenny, Nicke och Kim till er lilla TÖS!!


född 2010-01-16 07:16


Kön: Flicka
Längd: 52 cm
Vikt: 3830 gram
Mamma: Jenny Karlsson
Pappa: Niklas Johansson
Syskon: Kim
Bostadsort: Södra Vi
Meddelande:
Kims lillasyster Isa

Webbisar - nyfödda i Kalmar län

Dagis

I dag ahr min son skrikigt om att han ska åka till dagis. HAn ska bara åka till dagis och leka säger han.
JAg var i kontakt med linström i dag och kollade plats lite. Hugge ha plats här i Södra vi. Så det blir till att köra sonen till dagis snart, lite ovant med kul..:)

17 januari 2010

Mat i dag

I dag blir det kökgryta och ris, det står på spisen och puttrar, GOTT värre
Sedan efter middagen blir det till att gå ner med familjen till brunsan och dansa ut granen!! Arvid ska dit med brandkåren och visa upp sin nya bil, dela ut godis till barnen..Det blir nog en hitt...Godis går ju alltid ner tycker Hugge!

Oj

Oj vad jag har rensat bland våra kläder, Jag har lyckats att få ihop en blå ikea kasse full med kläder som ska till insamlingen.
Och än har jag inte varit i barnens garderober, för att lilla sover så jag måste vänta ut henne inna jag går in där och börjar stöka.
Min byrå är klar, arvids är klar och arvid tränings kläder i klara!!
Är rätt nöjd med mig själv!!!

16 januari 2010

Min

Min dag i dag ser ut som följer, jag ska rensa och plocka i våra kläd garderober för att få in de nya kläderna som kom hem för ett par dagar sedan.
det blir den kast hög, ge bort hög, laga hög, spara hög!!
Nu är det bara till att sätt igång..men först middag!!

Fisk och potatis mos!!!

15 januari 2010

HM

I går kom vårat första paket med kläder hem från hm. Det var kläder till lillan, hugge, Arvid och till mig. Det hör ju inte till vanligheten att mamma och pappa unnar sig någonting..Så till helgen ska jag ta tag i min kläder och rensa ut lite, in med nytt och ut med gamalt!



Vi får se när nesta dimper ner!

Semla

Måster också berätta att vi ätit årets första selmor. såg att min kära svägerska och hennes man hade gjort det.
Vi var och inhandlade dom efter Km i lördags, vi tog ett Lördags mys med semlor! Men min semlor är inte ökta jag har vanilj i min, så äter jag semla!!
Våra inhandlades från gullringen !! lite populära semor!!

14 januari 2010

simhallen

Japp det belv en sväng till hagadals simhall nu i eftermiddag..super mysigt, jag kännde att jag behövde göra något med barnen. blev jätte lyckat, Morfar och moster var med oxå!
Tyvärr var det en unge som bajsade i troll dammen så sista halv timmen fick hugge jag tillbringa i mellan basänegn, men inte honom i mot, men han räckte inte riktigt ner till botten,
Kidsen älskar att bada i vilket fall!

lunchen

Den är av klarad här hemma, blev spagetti och köttfärssås smarigt värre. Hugge åt med god aptit, det var super kul att se har ju liksom inte hänt den senaste veckan, Så tack till honom för det!

Meya åt och sedan gick hon upp och la sig, hon somnade på 2 röda, jag hann inte gå ner för trappan innan hon sov tror jag, Så tack till henne för det!

Jag funderar på om vi skulle ta familjen och packa in oss i bilen och åka till simhallen..eller om jag bara ska ta med mig hugge, lite son och mamma tid:) MYS

God morgon

Jag känner mig utsövd i dag..och det är jätte skönt.
I natt var lillan super duktig, hon har sovit i sin säng och i hennes rum hela natten. Duktig flicka!

Deras magar fortsätter att krongla, ingen höjdare att byta ca 6 bajs blöjor om dagen..lite less på skiten!
Men vilket konstigt ljud jag hör från lek rummet, det är vist någon som står ocg tar i, det ljudaet har jag ju inte hört så mycket denna vecka, då är jag uppe i två skit blöjor denna morron, och mer lär det att bli!
I dag känner jag för att umgås och drika kaffe, så kidsen får leka lite! vi får se vad som hittas på! Längtar tills frödigen drar i gång i gen!

13 januari 2010

Onsdag

I dag har vi varit inne i vimmerby och fixat till lite ärende.
Dels reklamerat sittvagnen, korgen under har gått sönder, men inga problem vi går en ny korg.
Sedan var Arvid och köpte sig en ny klubba efter som hans gamla har gått sönder.
Hämtade även ett paket från libto klubben på lindex..Mycket bra ha saker där
  • blöjor
  • bindor
  • olja och lotion till barnen
  • våt servetter
  • ett par strumpor
  • en boll


UT med det gamla och...

In med det nya..
Fick lite tid och lust att fixa till bloggen lite..och så bra det blev.
Här hemma är det sjukstuga. Arvid är dunder förkyld och barnen är super lösa i magen, en släng av maginflensa tror jag, det har ingen vidare aptit heller!
i Går var vi Västervik och fixade lite ärende, bytte kökfläkten på elgiganten, bytte in glov som blivit kvar och så köpte jag mig skor..älskar skor!
Sedan ahr vi ett par ärende in till stan i dag, reklamera vagn, banken, intersport!

Nu har jag fått sug till att blogga en stund igen..så snart kommer det bilder från vårat hus oxå! som jag lovade tidigare!

Ha det så bra

12 januari 2010

livet just nu

Det är tisdag och snön ligger vit och tjock ute. Just nu ser vårat liv helt perfekt. Vi har två underbara och älskade barn, vi bor i ett hus som vi älskar. A har jobb vilket är fantastiskt, utan det hade vi inte haft möjlighet till att bo i detta hus. Som vi gör i dag.
- Vi älskart, Nu är det bara ett jobb till mig sedan är det klart.

I dag har arvid feber och är super förkyld, hugge har jätte onte i sin mun, så han har varit ledsen i natt och sovit dåligt, lillan har sovit i sitt rum i natt, den första natten och det gick strålande:)) Nust nu är det bara hon och jag uppe, grabbarna sover!!
Det blir nog en tripp till Västervik i dag, bya vår nya fläkt och åka till baka med 2 paket golv till byggmax, de blev över efter golv läggningen!

10 januari 2010

pulka

I dag har vi åkte pulka och haft korv grillning..teo, farmor, tommy och björn. umgick med oss vid brasan...mtcket trevligt!

09 januari 2010

över för denna gången

jaha då var jul, nyår och liknande över för denna gången. Nästa kalas och stå hej är min födelsedag den 24 januari..få se vad som hittas på och vad som bjuds.

Nust nu är på långholmen, så har hugge bugge bus feber, 38, 7 och lill fisen sover förmiddag. Men hon har ingen feber ia lal fall.
Jag tänkte sätta mig med pappren och fixa in de i permen, som jag skulle ha gjort innan vi flyttade, men jag gör det nu i stället!

Här blir det en trevlig inne dag i alla fall i dag, det är för alt för mina små troll att gå ut...burr