31 mars 2010

JAha i dag har vi börjat ute med ett kanske stor projekt. Vi ska anlägga en ny plattgång och ett nytt sten land. Som sakt ett kankse stort projekt..
JAg ska kläppa litte bilder och lägga upp snart..blir bra se ni!!
För och efter bilder..

28 mars 2010

Maskiradbal, kvällen till äran!










snacka om överaskning

I går blev det en riktigt översaskning mår jag säga, Arvids kusin Nåli och hennes Fredrik gifte sig i går!Tack för en hel fin kväll!

23 mars 2010

Snacka om att de är grått ute i dag, små dugg och blött, men jag tycker om det, så känner man att det är på väg åt rätt håll, mot VÅREN!!

Frödinge i dag med mina kottar, lek, sång och fika!! Så fixade vi till fin fina påsk kost att ge bort!!
Nu sover barnen i vagnarna ute på altanen, så skönt så!
jag var med en vän till mig och köpte vagn till henne, en fin fin brio! Här gäller det att pruta till rätt pris:) man kan inte betala ett över pris på en 03 inte, så vi fick ner den till ett bra pris till sist!
Så nu kan du ut och gå för fult!!
Som sakt i en tidigare inlägg, ÄLSKAR VAGNAR!, min hobby!!

22 mars 2010

Ikea

Ja, meya och jag åkte på en blixt sväng till Ikea, typ bara fram och tillbaka. JAg kännde att jag behövde göra något, För det finns ju så lite att göra hemma, not!! men jag ville inte styra med hemma göra en dag som i går..nej tack gick inte!!
Så ikano blev det!!
MYS mys för mor och dotter!!

18 mars 2010

Mormor min Mormor

Japp där har vi varit i dag. Hugge är kvar där än, jag är bara hemma en vända för att hämta Arvid. Vi ska få mat där in och det är ju alltid tacksamt!!, me like!!
Här hemma går tvätt masinen varm, Hugge garderob var tum när jag öppnade den, så då tänkte jag att de var nog dax och köra ett par maskiner!!

"vagnexpert" som man är, så är det alltid kul när ens vänner behöver ens hjälp i vagn träsket. Själv har man ju haft 7 st vagnar sedan Hugo föddes!
Min lilla hobby :) <3

17 mars 2010

samami, öppet hus, BVC

Salami, ja det nya pålägget här hemma. Snacka om att det går varmt här på Arvids och mina smörgåsar. Ett riktigt dunder pålägg, ur gott!!



Går dagen var kidsen och jag i frödinge på öppet hus! vi gjorde krasse gubber, tyvärr har jag glömt den stackars gubben i bilen, så jag tror inte så mycket på någon krasse där, fryser gör han nog med!
Jag hade med kameran i går för att knappa några fina nya bilder på de små oc´h deras vänner, men icke kamrans minneskort var låst. Jag svängde in till Expert, de fixade de på ett litet kick, sedt satt en knapp på själva minnes kortet. Så nu funkar det igen!!
Efter det så stannande jag en super snabbis i min systers nya lägenhet, var tvungen att se hur den ser ut ju! mysigt, blir jätte bra när det blir klart! Vi hann även med en sväng till BVC, för vägning och mätning på gulletussan, hela 9700 g och 74 lång!! hon läg helt enligt sina kurvor!!

15 mars 2010

Fixa

Fixa, JApp i går hade vi en sådan dag. Min mamma var här och fixade med meyas rum. Så nu sitter den fina fina rosa pateten på plats..super bra där!!
Sedan tog jag tag i att stor städa badrumet uppe, sådant som hänger över än lite!!
Tog även fram färg och målade en lucka vit!
I dag vif 9.00 packade jag in sonen och vi stack och handlade mat för veckan och så ett stor på öb.
Hugge fick pennor och målarblock, tror ni inte att han lyckades att tappa den "lila" målarboken, så nu har han ingen målarbok i gen!!:(
JAg tänkte jag skulle ta lite blider på vårat hem snart kan vara dax känner jag!

12 mars 2010

sova och åka vagn:)

Nu sover kidsen, äntligen sonen hade behövt sova för ca en timme sedan med tanke på hans feber. men jag fick packa i honom i sin vagn och köra lite, han har en viss tendens till att bli över aktiv när han har feber.
Meya var oxå lite gnällig så det blev att packa i henne i vagen oxå och dra lite. så nu sover de som små änglar.
I morron kommer min "nya" vagn, så jag äntligen han packa i de i vagnen och gå en runda igen! behöver röra på mig!
jag sålde ju vår andra syskonvagn, för att jag ansåg att man inte behövde ha en sådan dyr vagn här på landendet bara för att man ska kunna komma ut och gå lite. I morron kommer det hem en svart brio hem, som kommerar att funka skit bra till sitt syfte. Att mamma ska kunna gå ut i det fina vädret och gå!!!

11 mars 2010

Inte trotts

JAha det visade sig nu här på eftermiddagen att min son hade feber, så det hela berode inte på trotts, ack så fel jag hade...
Mamma har lite dåligt samvete!!

DOTTER

Jaha min lilla prinsessa bara växer och växer. Hon är inne i en pejod med guld och gröna skogar. Hon älskar verkligen livet. Snacka om det det vänder fort, för en vecka sedan skulle jag bara gå med henne på armen hela tiden. Men just nu så leker och och äter som en gud. I dag har om varit inne på deras lekrum nästan hela dagen, då hon inte har sovit förstås!
Hon är lekt och plockat med sakerna i nästan 2 timmar, hon har bara kommit ut en sväng för att kolla läget för att sedan sticka in dit igen
Hon kryper som aldrig förr, det går så snabt, som hon aldrig hade gjort annat!

SON

I dag har min älskade son varit så trotsig, ledsen och arg, herre min skapare, han har haft riktiga utbrott, skrikit och varit ledsen mellan 12 och halv 3, till sist somnade han av utmattning i vår säng i en bok..Lilla gubben..snacka om att han har det tufft nu.
Mamma började sätta hårt mot hårt i dag, å det tog hus i helvete..
Inget daltande med mat och matning, vill han inte ha mat när den är på bordet, och skit i det vänta tills nästa måla..!!!
Så skulle vi gå ut, hade varit ute i ca 10 min och han började gråta och skrika att han skulle in, men NEJ, vi ska vara ute och leka nu, å herre gud han var så arg på mig. JAg försökte att få med honom i leken men icke han stog och skrek vid dörren och skulle in...
De små barnen...de tror att de vet sitt eget bästa, snacka om att de bra har JAGET i huvudet runt 2½, 3 år...

10 mars 2010

me and i

I går kväll hade jag en me and i träff. Det blev super bra. jag fick ihop hela 14 st gäster, så fult hus. Jag älskart :)
det blev ett par köp igår:
Denna tunika köpte jag till mig själv; :)
meya fick denna!!!
sedan fick kidsen varsina sådana!!
hugge fick bilar!!
Och så tack till alla gästerna som ville komma, super kul
vissa stannade ända till 22.00 mycket tjej snack!!

07 mars 2010

sjukstugan

JApp här över helgen har vi haft sjukstuga, feber, snoriga och hostiga. MEn vad gör väl det, arvid han stack till pumpen i Lördags och svängde sina lurviga, Kidsen somnade kl 18.00 i lördags av ren utmattning tror jag. Hugge hade hållt igång från 6 på morgonen. Och meya var väl trött efter vaken natten som varit innan.
I dag har jag stor städat huset, medans kidsen har varit inne hos sin mormor och moter. Ha älskar att vara där. Hugo skulle inte med hem tycket han när vi kom vid 14.00 och hämtade de, utan han ville vara kvar en sund till, och så blev det. han kom hem här nu till kvällningen!!
I morgon ska vi ta en skön hemma dag!!

04 mars 2010

Mysbyxan

I dag torsdag åker jag och kidsen till Grönhult. Hälsar på barnens pysslingar, Selma och Moa. Det blir nog mycket lek, lunch och fika! Emilie och albin ansluter oxå.
Ska bli så kul så, men varnar om att jag kommer i mys byxor,,inget annat!:) hoppas det är lugnt!
I går kom min kusse och hennes lilla Tuva här, på lunch och mycket prat, då blev det oxå mysbyxor på, me like!!

02 mars 2010

klaga lite

Nu kan jag inte hålla mig längre, jag är så in i H...... TRÖTT!!!