22 november 2007

kusin vitamin

Stolta Pappaorna med sina soner!!
Teodor, hugges kusin

I dag har Hugges kusin Teodor och hans Mamma och pappa varit här på middag, farmor Milou var här oxå..Hon är så stolt över sina barnbarn..


Jag bjöd på lasange..mycket gott om jag få säga det själv!! Vi tog mycket fina kort i dag på gossarna..så roligat att få träffa kalles lilla krabat..han är i alla fall 1 år i december, så det var ju först gången vi träffade Teo..Det fanns mycket drag från Alvin sidan..

18 november 2007

natten som var!


Fy fasen natten till i dag har varit jätte jobbig för min lilla son. Han mage har varit och är i uppror. han har så ont att han gråter och skriker varje gång han försöker fisa..tycker så synd om honom..

17 november 2007

JAG


Detta är jag

Min älskade son


Min älskade son Hugo, som kom till världen den 6 oktober kl 18.11

Han var helt underbar att hålla i. HAn vägde 3330 och var 50 cm lång. Helt perfekt!!

Gudfar

I dag har vi varit i Rimforsa. Vi har hälsat på Arvids bror och hans fruga. Vi har fikat och ätigt middag.

Vi frågade Oscar om han kunder tänka sig att vara Hugos Gudfar. HAn han tackade mer än gärna ja. Det känns helt rätt för oss, att fråga Oscar om han vill vara Hugos gudfar, Hugge kan inte få en bättre. Stort TACK Oscar, för att du ska JA!!

Sedan resten av dagen har Arvid, jag och Hugo slappat i soffan. Min son sover inte så bra om nättrena. Så vi behöver en stund sömn på dagen. Min son är ju bara 1 halv månad, så man kan ju inte pricis begära att han ska sova bra! HAn fattar ju inte riktigt vad dag och natt är!!