15 juli 2008

Började bra, slutade piss

Denna dag började super bra, med Frulle med familjen. Sedan bar det av till Näs, med träff med mammorna. Efter det dörjade det att jävlas. Syster Elin ringde och frågade om vi kunde hemta henne i storebro, för att hon var sjuk. å vist gör vi det, det ska tilläggas att vi just kommit hem till Södra vi. Men snäll som man är så fixade vi det oxå. Sedan började skiten med jysk.....
Vi hade leverans datum på våra madrasser i dag. MEn på jysk säger de att det har utgåt i lager så det bli inga madrasser. Men som jag är härjar jag på dom som fan. Så kl 15.00 ringer de och säger att de har fixat fram två st madrasser till oss, Tackar. Men de ville att vi skulle hämta de i dag på en gång. Jag vist tänkte jag. De har gjort sin sak, så då gör vi våran. Men när älskling ska betala med kortet så tar de inte kortet. Så då får Syrrans kille betala. Sedan skulle jag betala tillbaka pengarna till honom nu, men då är de pengarna från Arvids konto skyddade, kommer inte åt de förens de gå in på kontot igen. Vi får hoppas att de gör det i natt!!
Efter det körde Arvid och Nicke hem, madrassern, men glömde våran bil i stan. så det var bara att åka med in till stan igen och hämta den!!!
Sedan hem och försöka packa lite inför i morron. Sedan bar det av ner till Benny och Emma. fickade om med pengar till de, för bordet och en lite del av hyran. Så vi får nycklarna till den nya lyan på Fredag.
Och dagen avslutades med att Hugge hälde ut en kopp med kaffe på våran dyra fina matta...:)

2 kommentarer:

Unknown sa...

Jammen det låter ju som att du har haft en helt underbar dag vännen :)

Emelie sa...

Så kan man oxå se det!!:) hihihi