18 januari 2009

Söndag

Nu snart kommer Fam. palmgård och ska ta en fika med oss. Arvid har varit så duktig så han har bakat en kladdkacka, hur god du vill.!
I går kväll tittade vi på tv och åt pizza och godis med Syster och hennes Nicklas. Trevligt, Men det var fasiken som om man rullade in till sängen efter att ha smällt i sig all den maten och godiset, men gott var det!!
Nu när jag har suttit och gluttat på Blocket har jag hittat en vagn, äntligen här på nära håll, jag tänkte slå de en pling vid 12 eller nått, man vill ju inte ringa för tidigten söndags morron heller. Bara för att en annan är uppe med tuppen vid 06.00, så betyder inte det att andra är det!!
Nu är det kaffe och te dax!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul att du hittat en vagn. Var i jkpg igår och träffade på en sådan du har lagt upp bild på, den såg riktigt smidig ut och fin. Så där gör ni nog ett bra köp!

Kanske kan ss någon dag i veckan så småkillarna får lek? Ha en fin söndag! Kram

Emelie sa...

Ses i veckan absolut, vilken dag passar er??

Anonym sa...

Kom och tänka på att om ni har tid och lust får ni jättegärna komma redan imorgon. Carro&Milo och Sanna&Melvin kommer vid halv två. Passar det? Annars styr vi upp ngt senare i veckan men ni är jättevälkomna imorgon om ni kan. Kram

Emelie sa...

Det gör vi jätte gärna, va kul, ses då!kram